Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Toiletborstels houden je toilet schoon. Daarom zijn ze ook onmisbaar. Zo kan iedere volgende gebruiker ook met plezier gebruik maken van het toilet. In ons assortiment heb je houders die op de vloer geplaatst worden of die je aan de muur kunt bevestigen. Van helemaal dichte houders tot aan meer open houders. Het aanbod is divers, zodat er altijd iets bij zit wat past bij de stijl van jouw toilet.
Lees meer

Plaatsing van de houder

Bij de aanschaf van een toiletborstel kun je uit verschillende houders kiezen. Hierbij kun je kiezen uit houders die je op de grond kunt plaatsen of die je aan de wand moet bevestigen. Door de borstelhouder aan de wand op te hangen blijft de vloer vrij van accessoires waardoor je de vloer makkelijker schoon kan maken. Ook krijg je hierdoor minder snel kringen op de vloer van het water dat langs de houder omlaag kan lopen. Een houder die je op de grond plaatst kun je eventueel nog verzetten of je kunt deze schoonmaken. Zo hebben beide opties een voordeel, zodat de borstelhouder naar ieders wensen kan voldoen.

Toiletborstels zijn altijd zichtbaar

Een toiletborstel staat altijd in het zicht en dat is maar goed ook, want hierdoor kan iedereen er gebruik van maken. Toch vinden sommigen het niet fijn als de borstel zelf ook zichtbaar is. Daarom kun je kiezen uit borstels met een houder die van boven dicht is of die van boven open is. Ook kun je kiezen voor verschillende stijlen. Heeft je toiletruimte bijvoorbeeld een strakke uitstraling? Dan kun je kiezen voor een houder met strakke hoeken en rechte lijnen. Wil je liever een elegante uitstraling? Kies dan voor een houder met ronde vormen. Zo is voor iedere toiletruimte een toiletborstel te vinden die erbij past.

Benodigdheden

Binnen het assortiment toiletborstels van Sanidirect heb je keuze uit alleen losse toiletborstels, toiletborstelsets en toiletbutlers. Bij de losse toiletborstels kun je kiezen tussen een borstel met witte haren of met zwarte haren. Een toiletborstelset bestaat uit een toiletborstel met houder om de toiletborstel in op te bergen. Wil je een complete set waarop alles direct aanwezig is? Schaf dan een toiletbutler aan. Hierop hangt een wc-rol en staat een toiletborstel, waardoor je alles direct bij de hand hebt.

Bekijk de producten

Op zoek naar een nieuwe toiletborstel? Bekijk in ons assortiment de verschillende producten om te zien of er iets is dat aan jouw wensen voldoet. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!