Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Toilet- en badmatten zijn ideaal om in de badkamer en toiletruimte je voeten droog en warm te houden. Bovendien dragen ze bij aan de sfeer en warmte in deze ruimtes. Ben jij op zoek naar de ideale mat voor de badkamer of toiletruimte? Bekijk dan ons aanbod toilet-en badmatten.
Lees meer

Toilet- en badmatten: voor warme en droge voeten

Ken je dat vervelende gevoel als je uit de douche of bad stapt? Je bent net heerlijk opgewarmd, maar door de koude badkamervloer heb je direct weer koude voeten. Door een mat neer te leggen, blijven je voeten heerlijk warm en droog. Dit zorgt ervoor dat je ontspannen de douche of het bad in- en uitstapt. Ook bij het toilet is het wel zo fijn om warme voeten te houden. Daarom vind je bij Sanidirect een uitgebreid assortiment met toilet- en badmatten.

Comfortabele materialen

Ben je op zoek naar een mat voor de toiletruimte of de badkamer? Waar de toiletmat er voornamelijk op is gericht om de koude vloer wat comfortabeler en warmer aan te laten voelen, heeft de badmat ook als functie om je voeten droog te houden. Dit zorgt ervoor dat de materialen en de vormen van de toiletmat anders kunnen zijn dan die van de badmat. Zo is de toiletmat bijna altijd van stof en is zo gevormd dat de mat goed aansluit bij het toilet. De ronde opening in de mat zorgt ervoor dat je deze perfect om het toilet heen legt. Badmatten zijn daarentegen in verschillende vormen en materialen verkrijgbaar. Rubber, katoen, acryl of microfiber: bij Sanidirect vind je een grote diversiteit aan materialen.

Voor welke stijl kies jij?

Of je nu een strakke, moderne badkamer hebt of een klassiek ingericht toilet, bij Sanidirect vind je jouw ideale toilet- of badmat. Zo zijn er simpele gekleurde matten en matten met bepaalde patronen, maar ook matten van teakhout en rubber. Door het diverse aanbod in stijlen vind je altijd een mat die past bij het interieur van je badkamer of toilet.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar een mooie toilet- of badmat? Bekijk dan het aanbod in de webshop van Sanidirect en vind jouw perfecte mat. Bovendien kun je het model naar jouw keuze hier direct bestellen. Bij Sanidirect profiteer je altijd direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!