Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Toilet- en badmatten zijn ideaal om in de badkamer en toiletruimte je voeten droog en warm te houden. Bovendien dragen ze bij aan de sfeer en warmte in deze ruimtes. Ben jij op zoek naar de ideale mat voor de badkamer of toiletruimte? Bekijk dan ons aanbod toilet-en badmatten.
Lees meer

Toilet- en badmatten: voor warme en droge voeten

Toilet-en badmatten zijn de ultieme sfeermakers in de badkamer of toiletruimte. Door een mat neer te leggen krijgt een ruimte die vaak wat koud aanvoelt meer sfeer en kleur. Bovendien blijven je voeten door een toilet- of badmat warm en droog. Zeker in de badkamer zorgt dit ervoor dat je ontspannen je douche of bad in- en uitstapt. Zo maak je ook van de kleinere kamers in het huis een fijne plek om te zijn.

Een mat voor de toiletruimte of voor de badkamer?

Ben je op zoek naar een mat voor de toiletruimte of de badkamer? Waar de toiletmat er voornamelijk op is gericht om de koude vloer wat comfortabeler en warmer aan te laten voelen, heeft de badmat ook als functie om je voeten droog te houden. Dit zorgt ervoor dat de materialen en de vormen van de toiletmat anders kunnen zijn dan die van de badmat. Zo is de toiletmat bijna altijd van stof en is vaak zo gevormd dat de mat goed aansluit bij het toilet. Badmatten zijn daarentegen in verschillende vormen en materialen verkrijgbaar.

Welke stijl past bij jou?

Of je nu een strakke, moderne badkamer hebt of een klassiek ingericht toilet, bij Sanidirect vind je jouw ideale toilet- of badmat. Zo zijn er simpele gekleurde matten en matten met bepaalde patronen, maar ook matten van teakhout en rubber. Door het diverse aanbod in stijlen vind je altijd een mat die past bij het interieur van je badkamer of toilet.

Bekijk de producten

Wil jij ook een mooie toilet- of badmat? Bekijk dan onze producten in de webshop en vind jouw perfecte mat. Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!