Doucherekken

Ben je op zoek naar een doucherek? Dan ben je bij Sanidirect aan het juiste adres. Doucherekken zorgen ervoor dat jouw douche er altijd netjes en opgeruimd uitziet. In een doucherek plaats je gemakkelijk jouw flessen shampoo, douchegels en overige doucheproducten. De rekken zijn verkrijgbaar in talloze varianten. Er zit dus altijd een geschikt model tussen die past in jouw douche. Wil je ook een doucherek voor in jouw badkamer of ben je benieuwd naar het assortiment? Lees dan verder of bekijk direct de producten in de webshop.

22 producten

Pagina
  1. ZACK Scala douchemandje M

    ZACK Scala douchemandje M

    0 reviews
     218,- Incl. BTW
    Morgen gratis bezorgd
  2. ZACK Scala douchemandje S

    ZACK Scala douchemandje S

    0 reviews
     170,- Incl. BTW
    Morgen gratis bezorgd
  3. Emco System 2 Sponskorf Diep Afneembaar Chroom

    Emco System 2 Sponskorf Diep Afneembaar Chroom

    0 reviews
     115,- Incl. BTW
    Leverbaar
  4. Emco System 2 Hoekkorf met Verdekte Bevestiging Chroom

    Emco System 2 Hoekkorf met Verdekte Bevestiging Chroom

    0 reviews
     124,- Incl. BTW
    Op voorraad

22 producten

Pagina

De voordelen van doucherekken

Het voornaamste voordeel van een doucherek is dat je altijd je flessen shampoo en douchegels bij de hand hebt als je gaat douchen. Daarnaast ziet je douche er met een doucherek opgeruimd uit. Hierdoor ontspan je heerlijk onder de douche zonder dat je uit de douche hoeft te stappen om iets te pakken of over je douchegel struikelt die bij je voeten staat.

Het assortiment doucherekken

Doucherekken zijn er in talloze kleuren en vormen. Zo zijn er verschillende hoekwanddoucherekken, rechthoekige en ovale doucherekken. Als je weinig ruimte in de douche hebt, zijn de hoekwanddoucherekken een goede keuze. Door de doucherek in de hoek te plaatsen, gebruik je namelijk optimaal de beschikbare ruimte. Ook is het handig om rekening te houden met de diepte van de doucherekken. Waar sommige doucherekken zo ondiep zijn dat ze meer op een plankje lijken, zijn andere rekken juist heel diep, waardoor je doucheproducten er niet snel uit zullen vallen.

Bekijk de producten

Zijn de doucherekken iets voor jou? Bekijk dan de producten in de webshop. Je profiteert hier altijd van een scherpe prijs en een hele snelle levering! Heb je hulp nodig bij het kiezen van de beste producten voor jouw badkamer? Kom dan langs in een van onze winkels en ontvang het beste advies van onze adviseurs.