Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Korven zorgen ervoor dat jouw douche er opgeruimd en netjes uitziet zodat jij lekker kunt gaan douchen. In een korf kun je alles kwijt: shampoo, douchegel, conditioner, wat je ook nodig hebt onder de douche. Wil jij ook een douchekorf waar je al je doucheproducten in kwijt kunt? Bekijk dan onze producten in de webshop.
Lees meer

Korven: direct alles bij de hand

Fijn aan een korf is dat je niet alleen je shampoo, conditioner of douchegel bij de hand hebt als je gaat douchen, maar dat je douche er ook opgeruimd uitziet. Zo kun je heerlijk ontspannen douchen zonder dat je uit de douche hoeft te stappen om iets te pakken of over je douchegel struikelt die bij je voeten staat.

Welke vorm wil jij?

Korven zijn er in allerlei vormen. Of je nu een hoekwandkorf, rechthoekige korf of ovale korf wilt, Sanidirect heeft het in huis. Als je weinig ruimte in de douche hebt, zijn de hoekwandkorven een goede keuze. Door de korf in de hoek te plaatsen, gebruik je namelijk optimaal de beschikbare ruimte. Ook is het handig om rekening te houden met de diepte van de korf. Waar sommige korven zo ondiep zijn dat ze meer op een plankje lijken, zijn andere korven juist heel diep, waardoor je doucheproducten er niet snel uit zullen vallen.

1 of 2 verdiepingen?

Gebruik je veel producten? Of woon je met meerdere mensen en wil iedereen zijn douchegel en shampoo kunnen neerzetten in de douche? Kijk dan eens naar de dubbele korven. Hierbij kun je dubbel zoveel kwijt. Ook zijn er korven verkrijgbaar die je niet aan de wand hoeft te monteren maar over een douchedeur kunt hangen.

Bekijk de producten

Wil jij ook een plek onder de douche waar je al je doucheproducten kwijt kunt en je alles direct bij de hand hebt? Bekijk dan ons aanbod korven en vind de ideale korf voor jou. Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!