Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een handdoekhouder is erg praktisch en daarom een populair badkameraccessoire. Een handdoekhouder biedt namelijk de mogelijkheid om natte handdoeken na het douchen of badderen netjes op te hangen. Zo kun je de volgende dag dezelfde handdoek weer hergebruiken en voorkom je dat deze nog vochtig is. Wil jij je badkamer van een handdoekhouder voorzien? Bekijk dan ons brede assortiment en ontdek welke handdoekhouder het beste past bij de stijl van jouw badkamer. Bovendien profiteer je bij Sanidirect direct van de laagste prijs!
Lees meer

Het assortiment handdoekhouders van Sanidirect

Bij Sanidirect kun je kiezen uit verschillende soorten handdoekhouders:

  • Handdoekrekken. Handdoekrekken hebben een langwerpige vorm en zijn daarom het meest geschikt om je handdoek volledig op uit te hangen. Je kunt kiezen uit handdoekrekken die zijn uitgevoerd in RVS, hout en chroom. Daarnaast zijn de handdoekrekken verkrijgbaar in diverse vormen: van een losstaand rek tot staven die aan de muur worden bevestigd, er is volop keuze!
  • Handdoekringen. Wanneer je over een kleine badkamer beschikt, maar toch een plek wil hebben waar je je handdoeken kunt ophangen, zijn handdoekringen ideaal. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn verkrijgbaar met zowel een ronde, ovale als vierkante vormgeving.
  • Handdoekhaken. Handdoekhaken worden vaak gebruikt om een klein handdoekje aan op te hangen die je bij de wastafel gebruikt. Je kunt er ook voor kiezen om je badhanddoeken hieraan op te hangen, maar houd er wel rekening mee dat deze misschien niet volledig drogen omdat delen van de handdoek over elkaar heen vallen. Ook bij handdoekhaken heb je volop keuze: van enkele haak tot kapstokhaak en van ronde tot vierkante designs.

Bekijk de handdoekhouders in onze webshop

Wil jij je badkamer van een (nieuwe) handdoekhouder voorzien? Kies dan uit ons assortiment een handdoekhouder die bij de stijl van je badkamer past en profiteer direct van de laagste prijs! Of je nu over een kleine of grote ruimte beschikt, dankzij ons ruime assortiment zit er gegarandeerd een geschikt model tussen.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!