Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Superweekend bij Sanidirect!

Optimaal comfort in de douche

Een douchezitje is een uitkomst voor mensen die moeilijk lang kunnen staan of slecht ter been zijn. Het zitje kun je plaatsen waar je maar wilt aan de wand in de badkamer. Daarnaast kun je zelf de hoogte bepalen, waardoor je gegarandeerd comfortabel zit. De meeste zitjes in ons assortiment zijn inklapbaar, zodat ze niet in de weg hangen wanneer je wel staand wil douchen. Daarbij zijn er ook zitjes met een rugleuning verkrijgbaar voor nog meer comfort.

Badkamer hulpmiddelen voor extra steun

Voor nog meer steun in de badkamer zijn er diverse hulpmiddelen verkrijgbaar. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een opklapbare toiletsteun met armlegger zodat je voldoende grip hebt om weer omhoog te komen. Daarnaast biedt een voetsteun in de doucheruimte extra gemak doordat je beter je benen en voeten kunt wassen tijdens het douchen. Heb jij een bad en wil je graag comfortabeler in bad liggen? Een zachte rugleuning is dan de uitkomst. Dat ligt niet alleen lekkerder, maar zorgt er ook voor dat je minder makkelijk wegglijdt in het bad. Waar je in de badkamer ook extra steun nodig hebt, Sanidirect heeft de juiste producten.

Bekijk de producten

Heb jij behoefte aan meer comfort in de badkamer? Ga dan voor bijvoorbeeld een toiletsteun, douchezitje of rugleuning voor in bad. Sanidirect heeft een ruim assortiment aan badkamer hulpmiddelen die jouw ervaring in de badkamer een stuk aangenamer maken. Ontdek de producten van de merken Ben, Emco, Artweger en Pressalit, en profiteer direct van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!