Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een scheer- en cosmeticaspiegel zijn, zoals de naam het al zegt, ideaal voor het opdoen van make-up of voor het scheren van je baard. Sommige spiegels hebben een vergrotende functie, wat zeer handig is als je nog preciezer je make-up op wilt doen. Benieuwd naar de verschillende modellen en functies? Bekijk dan op deze pagina onze scheer- en cosmeticaspiegels.
Lees meer

Perfectie met een scheer- en cosmeticaspiegel

Met een scheer- en cosmeticaspiegel kan je elk detail in je gezicht goed zien. Dit is handig voor bij het scheren of voor het opdoen van make-up. Sommige spiegels hebben zelfs twee zijden waarvan één zijde een vergrotende functie heeft. Deze vergrotende functie zorgen bij sommige spiegels ervoor dat je het scheren of het opdoen van make-up nog preciezer kan uitvoeren. Met een scheer- en cosmeticaspiegel kan jij helemaal stralend voor de dag komen!

Uitstraling

Iedere scheer- en cosmeticaspiegel van Sanidirect is anders en heeft een andere uitstraling. Heb je bijvoorbeeld een strak badkamerinterieur, dan kan je kiezen voor een vierkante spiegel. Anders heb je ook nog de keus uit een ronde vorm. Daarnaast kan je kiezen voor een staand model of een wand model. Een staand model is erg handig als je je make-up ook wel eens buiten de badkamer op doet. Echter is een wand model weer praktisch, omdat het geen ruimte op je wastafel inneemt. Ook is er een model scheer- en cosmeticaspiegel die aan de wand bevestigd wordt en in hoogte verstelbaar is. Ideaal voor als verschillende personen van de spiegel gebruik willen maken. Dit zijn allerlei mogelijkheden die je hebt met een scheer- en cosmeticaspiegel van Sanidirect.

Bekijk de producten

Op zoek naar een scheer- en cosmeticaspiegel? Bekijk dan nu ons complete assortiment. Bij Sanidirect profiteer je direct van de scherpste prijs en daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!