Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Handdrogers zorgen voor een nettere, moderne uitstraling in je badkamer of toiletruimte. Bovendien heb je geen last van papieren doekjes of vuile handdoeken wanneer je toiletruimte of badkamer voorzien is van een handdroger. Bij Sanidirect in het assortiment zijn er een aantal mooie apparaten te verkrijgen. Je kunt ze hieronder bekijken. Je kunt ook kiezen om verder naar beneden te scrollen als je meer wil lezen over deze producten van Sanidirect.
Lees meer

De voordelen van handdrogers

De handdrogers van Sanidirect zijn niet alleen geschikt voor een badkamer, maar passen ook erg goed in een keuken of openbaar toilet. De drogers zijn hygiënisch en veilig. Bovendien denk je met een droger in je sanitaire ruimte aan het milieu. Hoewel eigenlijk geen handdroogsysteem goed is voor het milieu, ben je met een handdroger beter bezig dan wanneer je papieren doekjes gebruikt. Ook hoef je met een droger het apparaat niet telkens bij te vullen met nieuwe handdoekjes.

Handdrogers van Geesa

De collectie handdrogers van Sanidirect bestaat uit drie verschillende modellen. Deze modellen zijn van het merk Geesa. Geesa is al meer dan 130 jaar actief op het gebied van accessoires voor je badkamer of toiletruimte. Bij het ontwerpen van haar collectie schenkt het merk erg veel aandacht aan details. Dit is ook te zien bij de handdrogers die verkrijgbaar zijn bij Sanidirect.

Verschillende modellen

Hoewel de handdrogers bij Sanidirect afkomstig zijn van hetzelfde merk, zijn ze alledrie verschillend. Daardoor vindt vrijwel iedereen een droger die bij perfect bij zijn of haar moderne badkamer of toiletruimte past. De drogers hebben een strak, minimalistisch design. Sanidirect heeft handdrogers met ronde vormen die verkrijgbaar zijn in twee kleuren roestvrijstaal, namelijk rvs geborsteld en rvs gepolijst. Deze ogen strak en modern. Daarentegen bestaat het assortiment een droger met een meer klassiek design. Deze is te krijgen in het wit en heeft een meer vierkante vorm in vergelijking met de andere handdrogers.

Bekijk de producten

Ben je op zoek naar mooie handdroger voor jouw badkamer? Bekijk dan de producten in de webshop van Sanidirect en vindt de droger die perfect bij jouw badkamerruimte past. Bij Sanidirect profiteer je bovendien altijd direct van de laagste prijs voor je product.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!