Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Glaswissers zorgen ervoor dat het glas van de wand bij je douche of bad langer helder blijft. Er is namelijk minder kalkvorming wanneer je het glas direct afneemt met een glaswisser. Hierdoor blijft het glas helder en glanzend. Heb jij glas in je badkamer en wil jij het langer mooi houden? Bekijk dan de verschillende modellen glaswissers in het assortiment van Sanidirect en vind de wisser die past bij jouw badkamerinterieur.
Lees meer

Vind de juiste glaswisser

Binnen het aanbod glaswissers heb je keuze uit verschillende soorten. Deze zijn grofweg in twee categorieën te onderscheiden:

  • Lengte van de handgreep: De lengte van de handgreep verschilt per wisser. Wanneer je zelf moeilijk bij de bovenkant van het glazen oppervlak kunt komen, is het aan te raden om te kiezen voor een glaswisser met een lange handgreep. Kun je er wel gemakkelijk bij? Dan is een glaswisser met een korte handgreep het meest functioneel.
  • Met of zonder houder: Wil jij de glaswisser graag altijd binnen handbereik hebben? Dan is een houder in de buurt van de glazen wand een optie. Sommige glaswissers in het assortiment zijn al inclusief houder. Wanneer je de glaswisser liever niet in het zicht hebt, kun je gaan voor een losse wisser en deze opbergen in bijvoorbeeld een lade of kastje. Daarnaast is het ook mogelijk om een vervangende wisser te kopen voor je huidige houder.

Een glaswisser die past bij jouw badkamer

Ben jij op zoek naar een glaswisser die past bij de uitstraling van jouw badkamer? Naast de lengte van de greep en de houder van de glaswisser heb je keuze uit verschillende materialen en kleuren. Zo kun je gaan voor een roestvrijstalen of stalen exemplaar. Een neutrale chroomkleur past goed bij vrijwel iedere badkamerstijl. Ook de RVS-look gaat uitstekend samen met veel verschillende stijlen. Het rubber van de wisser varieert van zwart en grijs tot wit. Afhankelijk van jouw badkamerinterieur selecteer je zo de perfect passende glaswisser.

Bekijk de producten

Heb jij interesse in een glaswisser voor in je badkamer? Bekijk dan het volledige aanbod van Sanidirect online en ontdek de producten van merken zoals Ben, Sealskin en ZACK. Bij Sanidirect profiteer je bovendien direct van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!