Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Glaswissers zorgen ervoor dat je glas van de wand bij het bad langer helder blijft. Wanneer je namelijk het glas direct afneemt met een glaswisser is er minder vorming van kalk. Hierdoor blijft het glas langer mooi. In het assortiment van Sanidirect vind je verschillende modellen glaswissers, zodat je een wisser kan kiezen die past bij de uitstraling van je badkamer. Bekijk op deze pagina de verschillende modellen en ontdek of er een glaswisser is die jij mooi vindt.
Lees meer

Een passende glaswisser

Binnen het aanbod van glaswissers heb je een keuze uit verschillende soorten, maar hierbinnen zijn een aantal categorieën te onderscheiden:


Lengte handgreep. De lengte van de handgreep verschilt per wisser. Kun je bijvoorbeeld zelf moeilijk bij de bovenkant van het glazen oppervlak komen? Kies dan voor een wisser met een lange handgreep. Wanneer je dit wel kan, kun je een wisser aanschaffen met een korte handgreep.
Met of zonder houder. Een glaswisser met houder zorgt ervoor dat je de wisser op kan hangen, zodat je de wisser direct binnen handbereik hebt. Misschien heb je al een houder en wil je alleen de wisser vervangen. Dit kan dan ook doordat in het assortiment ook wissers zonder houder worden aangeboden.
Naast de verschillende categorieën kun je ook nog kiezen uit glaswissers in de kleur grijs of een chromen kleur voor een luxe uitstraling.

Bekijk de producten

Wil jij graag je glazen douchewand of badwand langer mooi houden? Bestel dan bij Sanidirect een glaswisser en profiteer direct van de scherpste prijs. Daarnaast is een aanbetaling voor de levering niet nodig.

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!