Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

Badkamervoordeel bij Sanidirect!

Badkamerentertainment maakt jouw badkamerervaring nóg aangenamer. Onder andere speakers, geluidssets en lichtsets vallen onder badkamerentertainment. Deze producten zijn speciaal gemaakt voor gebruik in de badkamer en daarom ook waterdicht. Overweeg jij om entertainment in je badkamer te halen? Lees hier dan alles over de producten uit het assortiment van Sanidirect!
Lees meer

Aquatunes: badkamerentertainment in de vorm van muziek

Wat is er lekkerder dan relaxen in bad of onder de douche na een lange werkdag? Relaxen mét je favoriete muziek op de achtergrond! Met een waterdichte geluidsset geniet jij altijd van je lievelingsnummers in de badkamer. Kom extra tot rust of ga juist helemaal los; geniet van de muziek op jouw manier en maak er een heerlijk momentje voor jezelf van. Veel speakers werken op bluetooth, zodat je jouw apparaat gemakkelijk draadloos kan koppelen aan de speaker. Bij Sanidirect zijn diverse geluidssets en speakers verkrijgbaar van merken als Grohe en Ben, zoals de Grohe F-series geluidsset, de Grohe/Philips Aquatunes speaker en de Ben Luxalon audio streamer.

Sfeerverlichting voor een unieke douche-ervaring

Naast geluidssets kunnen ook lichtsets entertainment bieden in de badkamer. Een lichtset brengt extra sfeer in de badkamer doordat iedere gewenste kleur gekozen kan worden voor een unieke sfeer. Bij Sanidirect is bijvoorbeeld de Grohe F-series lichtset verkrijgbaar. Met deze lichtset heb je keuze uit een volledig LED-spectrum van ‘soft light’ met veranderende regenboogkleuren of juist een permanent licht met een zelf gekozen kleur. De sfeervolle verlichting in combinatie met jouw favoriete muziek leidt zo tot een unieke douche-ervaring.

Bekijk de producten

Ben jij op zoek naar entertainment in je badkamer? Wellicht is een waterdichte speaker, geluidsset of lichtset wel iets voor jou. Bekijk het aanbod badkamerentertainment online bij Sanidirect en ontdek merken zoals Grohe, Ben en Axor. Bovendien profiteer je altijd direct van de laagste prijs!

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!