Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?
Een afvalemmer is onmisbaar in de badkamer. Door een afvalemmer in je badkamer te plaatsen kun je gemakkelijk al je afval weggooien en blijft jouw badkamer opgeruimd. Sanidirect biedt verschillende modellen in diverse afmetingen zodat er voor iedere badkamer een passend exemplaar te vinden is. Ben jij op zoek naar een afvalemmer? Bekijk hier de producten in de webshop!
Lees meer

Een afvalemmer voor elke badkamer

Bij Sanidirect kun je voor iedere badkamer wel een afvalemmer vinden. Heb je een moderne en strakke badkamer, dan zijn de ronde chromen afvalemmers van Sealskin wellicht een passende match. Heb je juist een voorkeur voor een rustieke en landelijke stijl? Dan biedt het merk Teak&Living mooie prullenbakken van teakhout. En wanneer je een model wilt hebben dat eruit springt kun je ook denken aan een afvalemmer in een felle kleur. Een afvalemmer lijkt misschien een eenvoudige keuze maar je kunt uit veel verschillende modellen kiezen!

Verschillende afvalemmers

Naast de verschillende modellen en kleuren, hebben de afvalemmers ook verschillende opties:

  • Gesloten of open. Wanneer je liever niet wilt zien wat er in je afvalemmer zit, is een gesloten emmer ideaal. Bovendien zorgt het ervoor dat eventuele vieze geurtjes zich niet verspreiden in de badkamer. Als je de afvalemmer in een kast of ergens anders opgeborgen hebt staan, is een open emmer een goede optie.
  • Met pedaal of zonder pedaal. Bij de gesloten afvalemmers heb je bovendien de keuze tussen een model met pedaal of zonder pedaal. Staat jouw afvalemmer op de vloer dan kun je met een pedaal gemakkelijk de emmer openen zonder dat je hoeft te bukken. Bovendien hoef je de emmer niet aan te raken: wel zo hygiënisch!
  • Deksel die kantelt. Wil je een afvalemmer die gesloten is maar waar je toch gemakkelijk iets in weg kunt gooien zonder dat je een deksel hoeft op te tillen? Kies dan voor een model met een deksel die kantelt. Wanneer je er iets in weggooit zwaait het deksel de andere kant op.
  • Wand afvalemmer. Deze afvalemmer wordt aan de wand gemonteerd en is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld je vloer vrij wilt houden. .
  • Maten. Onder de verschillende modellen en kleuren heb je ook nog verschillende maten. Misschien wil je alleen een model voor afval van je cosmetica? Dan is een kleinere maat veel mooier en groot genoeg.

Bekijk de producten

Heb jij een afvalemmer nodig in jouw badkamer? Bekijk dan het assortiment in de webshop. Bij Sanidirect heb je niet alleen een ruime keuze, je bent ook verzekerd van de laagste prijs

Meer badkamerinspiratie nodig?

Badkamer berekenen

Wat kost je badkamer?

Bereken de prijs van je badkamer

Start budgetplanner

Badkamer berekenen

Vraag ons magazine gratis aan

Boordevol mooie badkamers

Magazine aanvragen!