Direct wat je zoekt, direct de laagste prijs

Winkels Wat kost je badkamer?

40% korting op een complete badkamer + gratis wandcloset

Ben je op zoek naar een scherpgeprijsde badkamer? Profiteer dan nu van onze spectaculaire actie! Je ontvangt namelijk alleen deze week 40% korting op een complete badkamer. En dat is nog niet alles, je krijgt hier ook een gratis wandcloset naar keuze. Kom langs in één van onze showrooms en profiteer tijdens deze actieperiode van 40% korting op een complete badkamer.

Stel zelf je ideale badkamer samen

Bij Sanidirect heb je alle vrijheid om zelf jouw ideale badkamer samen te stellen. Dat betekent dat je keuze hebt uit alle meubels, tegels, douches en baden uit de showroom. Wil je liever een kant-en-klare badkamer die al helemaal ingericht is? Bekijk dan onze complete ruimtes in de showroom en laat je inspireren. Ben je nu al nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan alvast online eens een kijkje bij onze complete badkamers.

Een greep uit onze badkamers

6.030,-

3.618,-

Complete badkamer Sabina

Complete Badkamer Sabina

6.401,-

3.880,-

Complete badkamer Romero

Complete Badkamer Romero

Bekijk al onze badkamers >

 

Bekijk de complete badkamers in onze winkel

Profiteer van deze scherpe actie en kom naar de showroom. Loop door onze complete badkamers en probeer je voor te stellen hoe deze badkamer past in je nieuwe huis of ter vervanging van je huidige badkamer. Wil je advies over onze badkamers? Wij helpen je graag! Maak een afspraak in de dichtstbijzijnde showroom. Er wordt dan een adviseur voor je gereserveerd waardoor er alle ruimte en tijd is voor je vragen. Dan weet je zeker dat je direct de juiste beslissing kan nemen voor de juiste prijs!

Plan een afspraak Ontwerp zelf je badkamer